ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Λύση γάμου-διαζύγιο

divorce

Οι έμπειροι δικηγόροι μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας, και θα σας δώσουν τις πληροφορίες που εσείς χρειάζεστε πριν προχωρήσετε στην διαδικασία διαζυγίου, χωρίς καμία δέσμευση ή επιβάρυνση. Η μεγάλη εμπειρία μας στο οικογενειακό δίκαιο, η εχεμύθεια και ο επαγγελματισμός,  είναι στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και μας καθιστούν ικανούς να διεκπεραιώσουμε οποιαδήποτε υπόθεση εις όφελος πάντα των πελατών μας.

Βασιζόμενοι στους κανόνες δεοντολογίας των δικηγόρων είναι, η όπου δυνατόν εκ των προτέρων πληροφόρηση του πελάτη για το κόστος των δικαστικών διαδικασιών.

Εφόσον οι πελάτες μας είναι πεπεισμένοι ότι επιθυμούν να προχωρήσουν με τη λύση του γάμου τους, θα πρέπει αυτό να γίνεται πολιτισμένα, ανέξοδα και με όσο λιγότερη ταλαιπωρία και εμπλοκή δυνατόν, ιδιαίτερα εάν υπάρχουν παιδιά τα οποία θα πρέπει να βγουν από τη διαδικασία όσο το δυνατό πιο ανεπηρέαστα.

Πληροφορίες για τη Διαδικασία του Διαζυγίου σας

Είναι σημαντικό, οι πελάτες μας να πληροφορηθούν σωστά για όλη την διαδικασία, η οποία θα ακολουθηθεί, και να είναι σε θέση να προβάλουν τα όποια ερωτήματα έχουν, όσον αφορά την υπόθεση τους. Η υπομονή που μας διακρίνει, δημιουργεί φιλικό κλίμα ανάμεσα στους δικηγόρους και τους πελάτες μας. Αυτό βέβαια βοηθά τους πελάτες μας να στο να απαντηθούν όλα τους τα ερωτήματα.

Διατηρούμε συνεργασία με ειδικούς επαγγελματίες του κλάδου όπως π.χ. ιδιωτικούς ντετέκτιβ οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στη συλλογή μαρτυρίας και ψυχολόγους οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν εξειδικευμένη μαρτυρία στο οικογενειακό δικαστήριο προς υποστήριξη των θέσεών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε ποια είναι τα δικαιώματά σας και πως μπορείτε να προχωρήσετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share