Δίκαιο Ιδιοκτήτη & Ενοικιαστή

LIZA LOGO BEST_opt(1)

Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία ταλανίζει αρκετό κόσμο η αδυναμία έγκαιρης αποπληρωμής του ενοικίου (μισθώματος) είτε της οικίας του, είτε του επαγγελματικού του χώρου. Σε αυτή αυτήν την περίπτωση οικογένειες και μαγαζάτορες του μόχθου, βρίσκονται όμηροι σε δικαστικές διαμάχες αλλά πολύ περισσότερο, σε καθημερινό ψυχολογικό πόλεμο.

Πολλές φορές ο εκμισθωτής στην προσπάθεια του να εισπράξει τα χρήματα του ληξιπρόθεσμου μισθώματος επισκέπτεται και απειλεί ότι θα φέρει την αστυνομία ή θα «εισβάλει» στην οικία και στην επαγγελματική στέγη απαιτώντας την άμεση πληρωμή. Οι ενέργειες αυτές του εκμισθωτή πέραν του ότι είναι καταχρηστικές, είναι και παράνομες.

Είτε είστε ένας ιδιοκτήτης ή ο μισθωτής, έχοντας ένα εξειδικευμένο δικηγόρο μπορεί να είναι το κλειδί για την προστασία των δικαιωμάτων σας, εάν εμπλέκονται σε μια έξωση ή διαφορά στην μίσθωση ακινήτου .

Η εμπειρία μας σε αυτόν τον εξειδικευμένο τομέα του νόμου μας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσουμε τα δικαιώματα ιδιοκτησίας σας. Εκπροσωπούμε και τις δύο πλευρές , ιδιοκτητών και ενοικιαστών που έχουν εμπλακεί σε δικαστικές διαμάχες σε όλη την Κύπρο.

Προστατέψετε τα δικαιώματα ενοικίαση σας
Πολλοί ενοικιαστές που εμπλέκονται σε διαφορές ενοικιάσεις κατοικιών αισθάνονται αβοήθητοι και δεν έχουν τη γνώση για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Η εταιρεία μας επιδιώκει να ενδυναμώσει τους ενοικιαστές βοηθώντας τους να κατανοήσουν τα δικαιώματά τους, για επισκευές, συντήρηση, όσον αφορά την ασφάλεια, παράνομες εξώσεις, επιστροφή του ενοικίου ασφαλείας και άλλα.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία που αφορούν την απαίτηση  σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας δώσουμε πρώτη γνωμοδότηση και χρήσιμες πληροφορίες.

Share